Lassan igazat kell adjunk Hajdú Péternek, aki szerint felesége már kórosan sovány: ha a ma reggeli Mokkában a műsorvezető nem mondja, hogy ki a vendégük, nem biztos, hogy felismertük volna Sarka Katát. Az asszony arca nagyon vékony lett, és ezt a változást a Velvet egyik olvasója is jelezte a napokban:

"Hétfőn a Zsigmond téri edzőteremben láttam Sarkát, de először fel sem ismertem, annyira sovány. Súlyokkal edzett, egy barátnőjével, vagy talán a testvérével, volt velük személyi edző. Először azt hittem egy random tinicsaj, aztán ahogy közelebb jött, ismerősnek tűnt, de egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy ő Sarka Kata.

Ön szerint Sarka Kata?

Nagyon vékonyak a lábai, a dereka is, a melle viszont jó nagy, gondolom szilikonból nem lehet fogyni. Egyébként aranyosan mosolygott, csinos, trendi edzőruhában volt, meg rendesen edzett, nem tudom mi lehet a célja, ennél lejjebb nem kéne fogynia, erősödni viszont talán tényleg nem árt" – írta ügynökünk.

Hajdú szerint egyébként az a baj, hogy az asszony számára a magazinokban szereplő nők az etalonok, és ha 50 kilónál többet nyom (170 cm), már nem érzi magát jól a bőrében.