Valószínűleg ginával (GHB) mérgezték meg szombat este a Compact Disco együttes menedzserét, aki a rosszul sikerült buli után a Nyírő Gyula kórházban tért magához – írta meg a Blikk.

Bérczes Ádám telefonját ellopták, és töröltek több mint 100 általa feltöltött videót a YoutTube-ról. – Szerencsére a menedzserünkkel már minden rendben, de nem sok mindenre emlékszik.

Kirabolták, de érdekes módon csak a telefonja meg a nála lévő készpénz tűnt el, az iratai, a lakáskulcsa megvolt – mesélte el Lofti Behnam (30), a zenekar vezetője. Egyszerűen szégyen és gyalázat, hogy ma ilyen megtörténhet. Valakit kiütnek droggal, kirabolják, és aztán az ellopott okostelefonját arra használják, hogy a munkáját is tönkretegyék úgy, hogy a mentett jelszavak segítségével törölnek fontos dolgokat! – nyilatkozta Lofti Behnam.

A menedzser Facebook oldalán így kommentálta az esetet: „Ez majdnem olyan jó, mint egy (újjá)születésnap. Most már jól vagyok, csak a telóm bánta meg némi cash. És a youtube videok is visszakerültek a helyükre. Bárki is volt kénytelen vagyok megbocsátani neki, különben visszaszáll a rossz kívánság rám.” Bérczes Ádám feljelentést tett az ügyben. Nem ő az első akit GHB-vel ütnek ki, Dömsödi Gábort Hajdú Péter buliján drogozták be.