A hét hetes borjú, akit Lilli névre kereszteltek, hat lábbal jött a világra - írta meg a Blick. Két plusz lába az állat bal oldalán lóg lefelé, és nem zavarja a normális életben. Andreas Knutti, az állat tulajdonosa a elmondta, hogy az állat farral akart megszületni, ezért állatorvost hívott, aki világra segítette a furcsa borjút. A Berntől nem messze élő családnak nem volt szíve elaltatni a kis állatot.

Az állat azonban nem lesz alkalmas arra, hogy normális tejelő marhaként hasznosítsák, mert gerince elferdült. De gazdája szerint, ha minden rendben lesz az állattal, akkor nyáron ő is élvezheti az alpesi legelők dús füvét. A müncheni Ludwig-Maximilians egyetem állatorvosi fakultásának dékánja szerint azért alakulhatott ki ez a torzulás, mert eredetileg valószínűleg egy ikertestvére is lett volna Lillinek, de két embrió a terhesség során egyesült, és így alakulhatott ki a plusz két láb. Lilit ide kattintva nézheti meg.

Hasonló furcsaságok igen ritkák az állatok között. 2007-ben Bajorországban született hasonló borjú, akit Lissynek neveztek el. Lissyt megoperálták, és eltávolították felesleges végtagjait. 2008-ban Lettországban született öt lábbal egy bikaborjú, de ő nem élvezhette sokáig az életet, mert levágták. A Ripley múzeumlánc számos öt vagy több lábú tehenet gyűjtött össze, múzeumaiban tíz van kiállítva. A múzeum legizgalmasabb látványossága a nyolc lábbal született "pókborjú" .