Szívritmuszavar miatt kórházban ápolják Alain Delont. Az interneten szerda délelőtt futótűzként terjedt hír nyomán a francia színész titkársága annyit közölt, hogy tízperces műtéti beavatkozáson esett át. "Igen, megoperáltak." - erősítette meg néhány órával később maga a 76 éves színész telefonon a Le Parisien című fővárosi napilapnak. "Elaltattak tíz percre, és megpróbálták helyre rakni a szívemet" - tette hozzá.

Delon elárulta, hogy a szívritmuszavart két hete állapították meg nála, miután szédült és émelygett. "Ez minden olyan emberrel megtörténik, aki annyi érzelmen és nehézségen megy át, mint én" - ismerte el a híresség, aki ezzel bizonyára arra utalt, hogy Rosalie Van Breementől született 17 éves fia, Alain-Fabien ellen eljárás indult gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával, miután a fiatalember tavaly nyáron fegyverrel sérülést okozott egy lánynak egy házibulin, amelyet Alain Delon genfi lakásában rendeztek. A színész nem volt jelen, amikor az incidens történt.

A celebek magánéletével foglalkozó Purepeople internetes oldal írta meg elsőként, hogy aritmiás gondok miatt Delon kedden ment be a Neuilly-i kórházba, ahol szerdán megoperálták. A portál szerint a műtét jól sikerült, és a színész 48 óra múlva elhagyhatja a kórházat.