A héten nagy a kavarodás az Éden Hotelben: a Viasat3 realityjében jönnek-mennek az új arcok. A tegnap esti adásban egy új jövevény, Nikolett elvitt magával kirándulni két másik nőt, Aktmodell Nikit és Állandóan Szívatott Noémit, előbbit jó érzékkel haza is küldte. Aztán jól összebútorozott Mátéval, aki nemhogy siránkozott volna emiatt, a jelek szerint még élvezte is.

Máténak eléggé bejött az élet: a műsor kezdete óta pocol a mexikói

Máté félredug?

luxusvillában, Edinát hosszasan fűzögette, sikerrel, most meg az újonnan exportált Nikolettel gyömöszölték egymást. Na de vajon félredug-e?

A dolgot valószínűsíti, hogy Edina az adások alapján egyre jobban az idegeire megy, mert a lány, noha a műsor legelején azt mondta, nem lesz itt szerelem, és tévében (utólag) közvetített szex se, szabad szemmel is

Éden Máté jó pasi?

jól láthatóan belezúgott a kölyökképű faszlengetőbe. Sírás lesz ebből, nem cukrászda. Mindenesetre a helyzet alakulása felvet még egy kérdést: Éden Máté tényleg ennyire jó pasi?

Szerkesztőségi kollektív szívünk legmélyéről most csak Autószerelő Krisztiánt sajnáljuk kicsit, mert így már tényleg biztosan nem jön össze neki a vágyott megmászás.