Palácsik Tímea a Frizbi forgatásán mondta el az Aktívnak, hogy nehezebben dolgozta fel a bírósági tárgyalásokat, mint magát a bántalmazást. „Azt sajnálom, hogy olyan ember csinálta velem ezeket a dolgokat, akit nagyon szerettem, de vállalnia kell a felelősséget” – mondta Palácsik az Aktívnak. „Azt a büntetést kapta, amit megérdemelt” – tette hozzá, majd elmondta, sokáig úgy gondolta, tényleg hibázott, ha verést kapott, de már nem őriz szép emlékeket a kapcsolatról.

„Néha úgy volt, hogy a saját hibámnak véltem, hogy tényleg azért kaptam, mert hajat mostam és nem volt otthon meleg víz” – mondta Damu exe, akit jelenleg pszichológus kezel.

”Járok pszichológushoz, és szedek egy gyógyszert, próbálok minél többet barátokkal lenni” – mondta Palácsik arról, hogy próbál túlesni a Damu Roland okozta sokkon. „Ha beteg, akkor gyógyuljon meg, de én ezzel többet nem akarok foglalkozni” – ennyit mondott Palácsik Tímea arról, mi a vélemye arról, hogy a másodfokon 4 és fél éves letöltendő börtönbüntetésre ítélt Damu Roland rosszul lett és pszichiátriára került.