Jack Osbourne menyasszonya, Lisa Stelly kislányt szült. A 3,8 kg súlyú újszülöttnek a Pearl nevet adták a szülők a Hello! magazin értesülései szerint. A pár - akik mindösszesen négy hónapos románc után, tavaly szeptemberben jelentették be eljegyzésüket - múlt hét szerdára várta a baba világra jöttét. Azt megelőző nap este Jack ezt írta a Twitteren: "Nos, @lisamarstelly állítólag holnap fog szülni. Drukkolás."

De pénteken még mindig nem indult be a szülés, ekkor az asszony ezt twittelte: "Még mindig terhes vagyok. Úgy tűnik, túlságosan is jól érzi magát itt bent. Elég volt! Gyerünk, kicsim!"

Jack Osbourne testvére, Kelly Osbourne már szintén nagyon várta unokahúga érkezését, már előre eltervezte, milyen bevásárlásokat fognak majd együtt csapni. "Nem találok szavakat amik kifejeznék, mennyire izgatott vagyok. Nagyon büszke vagyok Jackre és Lisara. Amikor megláttam az ultrahangos fotókat a babáról, nem tudtam abbahagyni a sírást. Jack szereti a magányt, s most mégis egy lesz a tiszteletreméltó és becsületes úriemberek közül. Ők ketten nagyszerű szülők lesznek. Alig várom, hogy öltöztethessem az unokahúgomat. Már mondtam Jacknek, hogy el fogom lopni tőlük és elviszem vásárolni" - mondta az Osbourne-lány.