Dukai Regina mostanában Feczesin Róberttel jár. Aki nem tudná az említett úr egy focista, és jelenleg a Bresciában játszik.

A Caughtoffside pedig minden héten levadász egy WAG-ot ( focistafeleség vagy barátnő), aki persze szép, szexi és szívesen mutogatja magát. Ezen a héten Dukai Reginára került a sor. A dögös fotókért kattintson!

A szőke szépség pasijával nézte meg a AC Milan-FC Barcelona BL mérkőzést, és rájött, nem is olyan rossz dolog meccsre járni. Facebook oldalán meg is írta megkora élményt jelentett számára az esemény: "A tegnapi meccs nem a legizgalmasabb meccs volt, viszont a kezdés az hihetetlen volt!!!!! Amikor a Milan bevonult elindult a Guns N' Roses Sweet Child Of Mine című dala és kb. 70 ezer ember énekelte egyszerre!!! :) Majd a következő "sokk" az volt, amikor mindkét csapat pályára vonult és beadták a Champions League hivatalos indulóját!! Libabőőőőőőőőőr!!! :)) Kívánom, hogy egyszer nektek is legyen lehetőségetek elmenni egy ilyen óriási mérkőzésre, mert ha érdekel a foci, ha nem, ez nagyon nagy hatással lesz rád!"