A közszereplő tudatalattival rendelkező celebnő az ausztriai Spielbergben, a Red Bull Ring pályán tanulhat KTM X-Bow-t és Formula Renault vezetni, mégpedig egy tizenháromszoros Forma-1-es futamgyőztes, David Coulthard segítségével. Bódi annak ellenére, hogy a szervezők szerint igazi adrenalinjunkie (és mint tudjuk, szereti, ha fáj), nagyon óvatosan vezetett, és Coultharddal sem jött össze (pedig megmutatta neki ominózus macskás képeit), de nagyon jól kijött az exversenyzővel.

„Sokat segítettek a tanácsai, teljesen jófej volt, mikor én ültem be az autóba, átvette ő a walkie-talkie-t a trénertől és ő mondta, hogy mit, hogyan csináljak az autóban. Hogyan játsszak a gázzal, hogyan forgassam a kocsit, nagyon hasznos tanácsokat adott, csak a rutin hiányzik az ilyen kocsikhoz. Coulthard nagyon figyelmes, valószínűleg azért is, mert skót. Külön figyelmet kaptam egyedüli lányként, minden alkalommal becsatolta az övemet, a bukósisakomat, figyelt, hogy biztonságban legyek" - nyilatkozta Bódi, aki tulajdonképp Coultharddal készül fel a júliusban esedékes, Red Bull Mobile által az előfizetőik számára szervezett Mark Webber elleni szimulátor-versenyére.

"Az is segített, hogy mindent átrakott a szörf világába, úgy magyarázott: Sylvi, úgy képzeld el, hogy a pálya olyan mint a hullámok, nincs két egyforma, folyamatosan változik, mennek előtted, kopik a gumi, stb. Mondta, hogy így képzeljem el” – tette hozzá a modell.

Természetesen Coulthard véleménye is teljesen pozitív Bódiról, bár szerinte a modell vezethetne bátrabban („tán a benzinnel sprórol?” – tette fel a kérdést egy ponton a versenyző):

„Erős, független nő, és vonzó, ami soha nem hátrány. Nagyon céltudatosnak tűnik, megvannak a hobbijai, ami mellett úgy néz ki, jó szörfös, jó üzletasszony, viszi a divatbizniszét. Az első benyomások mindig pozitívak persze…” – mondta Coulthard, aki bármikor segítőkészen becsatolta a Bódi mellén átívelő biztonsági övet, kis hátmasszázst is adott neki és boldogan beszélgetett bármiről a naptárnővel. Hogy milyen arckifejezéssel, azt nézze meg galériánkban!