Úgy tűnik, hiába a műsor viszonylagos nézettsége, az RTL Klubnak nem éri meg tovább sugározni a Heti Hetest. A Vasárnapi Blikk szerint a műsor jövő heti, 500. adásában a szereplők elköszönnek a nézőktől. "Hivatalosa még nem mondták azt, hogy köszönjük, vége, de igen, én is úgy értesültem, hogy nincs tovább" - nyilatkozta Ónodi György főszerkesztő-producer. A 13 éve tartó műsort Ónodi tudása szerint nem politikai okokból veszik le. Az utolsó adásban Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Hajdú Steve, Hajós András és Farkasházy Tivadar szerepel majd.

A Blikk hozzáteszi, ezzel Gálvölgyi János is eltűnik a képernyőről négy és fél évtized után. A színész azt mondta erről, hogy eddig csak sejtette, mi készül a Heti Hetessel kapcsolatban. "13 éven át ültünk egymás mellett a stúdióban a kollégákkal, együtt öregedtünk, szép volt, de bizonyos dolgokat el kell tudni engedni" - mondta Gálvölgyi.

Gálvölgyi mellett Jáksó, Bajor és Farkasházy is eltűnik a televízióból ezzel a döntéssel. A műsort a nadrágszíj meghúzásának jegyében már télen pihentették, márciusban tért csak vissza a képernyőre. Akkor a Heti Hetes arcai a csökkentett gázsit is bevállalták, Havas Henrik pedig korábban még fontolgatta a visszatérést, de úgy tűnik, hiába. A megszűnésről a Comment.com blog megkérdezte Kolosi Pétert, a csatorna programigazgatóját, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a hírt. Annyit mondott, hogy tavasszal az 500. lesz az utolsó adás.