Szombat este abban a nagyszerű élményben lehetett részünk, hogy a Hajógyári-szigeten részt vehettünk a Bed Beach nyitóbulijára szervezett fehérnemű-bemutatón, ahol a modellek egyebek mellett a Való világ exjátékosai voltak.

Miután sikerült átvágni a nettó húspiacon, bekerültünk a szürke zónába, ahol már levegő sem nagyon volt. A bemutató jó egy órával később kezdődött a meghírdetettnél, addigra tele lett a placc, és jöttek a modellek, akikhez Ananász, a hip-hop bajnok csatlakozott. A csajok hol fürdőruhában, hol pizsamában próbáltak meg szexik lenni, erőteljes léptekkel vonaglottak a sikító tömeg, és a VIP részlegből lustán stírölő pasik előtt.

A bemutató színvonala a művházas élményeket idézte, ebből csak VV Annamari lógott ki minden szempontból. A szexi díva szereppel próbálkozott, de minek, az összképen pedig nem segítettek a ráadott, egyébként különösen előnytelen ruhák sem. A ki tudja, épp mivel foglalkozó Jerzy viszont élvezte a bulit, fekete trikóját levéve mutogatta a hasát, majd a szépségkirálynővel kavaró Müller Attila is követte őt, hiába no, érezni kell a ritmust.

Szerencsére nem kellett sokáig élvezni a bemutatót, a celebek balra el, mi rohanva jobbra, a buli meg folyt tovább hajnalig.