Az Éden Hotel 2 legtöbbet szexelő párja, Máté és Edina nyerték meg a játékot. A két versenyző az Anikó-Roland párossal szállt csatába a döntőben, ám ők szereztek több támogatót. A bizalmi ceremóniát pedig hihetetlen, de végigvitték, így mindketten 12,5 millió forintot vihettek haza – a második helyezett páros pedig egy fillért sem. Szegény Anikó.

Máté és Edina egyébként nem párként tértek haza a játék végén, és azóta sem jöttek össze, ahogy egyébként Anikó és Levente sem. Máté a régi barátnőjével sincs együtt, amit annyira nem csodálunk, tekintve, hogy számtalanszor meghempergette Edinát Mexikóban.

Hogyan tovább?

Edina a játék elején úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy egy cukrászdát szeretne alapítani, ha elviszi a főnyereményt, Máté pedig csak felélni tervezte, az utolsó forintig. Egyelőre nem tudjuk, hogy betartják-e önmaguknak tett ígéretüket, de a Velvet Kommandó részt vesz a műsor záróbuliján, úgyhogy hamarosan kiderül.

Ha nosztalgiázni szeretne, itt találja cikkeinket a műsorról, vagy nézze meg az alábbi videót, ami egész jól bemutatja, mit csinált a bagázs két hónapig Mexikóban.