A Megasztár tegnap esti döntője mérsékelt mennyiségű izgalmat tartogatott a nézőknek, hiszen a zsűri az eddigi összes adásban

Melltartó?

ajnározta a győztes Radics Gigit. Az izgalomfaktort Liptai Claudia dekoltázsa volt hivatott képviselni, amely igen ízléses volt, és kétségessé tette, visel-e melltartót a műsorvezető. Az alábbi videóban sokszor, sok szögből látszik, döntsék el önök.

Az este másik érdekessége, hogy Radicsról kiderült, ő is a népes Kardashian-család tagja. Emlékeznek még erre a videóra, amelyet a Kardashian-nők tettek közzé a karácsonyi fotózásukról?

Na, hát a döntőre Radics is kapott egy flitterekkel gazgagon ellátott zakót, ebben dalolta Tóth Verával a New York, New Yorkot.

Igaz, a fentebbi videón Kim Kardashian pont nem pinkben nyomul, de ez szokása. A két nő egyébként is hasonlít: ha Radics sokkal soványabb is, az alkatuk megközelítőleg ugyanolyan. Emellett mindkettejüknek szép fényes, sötét sörényük van (bár a döntőre Radicsnak valamelyik szponzortermékkel sötétlilára mosták be), és gyakran hasonlít a sminkjük.

Bónusz: Mester Tamás vagy a Bahamákon tölti a hétköznapokat, vagy ráesett negyven flakon önbarnító a sarki drogériában. Íme, így néz ki a zenész-zsűritag, amikor Okkerboy.