A Megasztár döntőjének sztárfellépőjével kicsit meggyűlt a baja a csatornának a Bors beszámolója szerint. Flo Rida eleve később érkezett meg. "Az adás előtt két órával részt kellett volna vennie egy próbán Radics Gigivel, Szakos Andival és a Megasztár 6 többi énekesével, de az egyik haverját küldte el maga helyett, aki feszengve, a kezéből mikrofont formázva és tátogva ugrált három percig a színpadon" - nyilatkozta egy hangtechnikus. Később az élő adás is majdnem veszélybe került miatta. Mivel Flo Ridának este még jelenése volt a Pannónia Fesztiválon, még a műsor előtt fel kellett venni az ő részét, de csak négy perccel a kezdés előtt állt színpadra. "A Megasztárban megszokott, hogy a Jóban Rosszban szünetében bejelentkeznek a műsorvezetők, ez azonban most elmaradt, mert mindenki Flo Ridára várt, de ő nem akart kimenni a színpadra. Azt mondta, hogy a kamerákon keresztül látta a haverja színpadbejárását, és nagyon sok minden nem tetszik neki. Például egyáltalán nem szeretne olyan közel állni Szakos Andihoz és Radics Gigihez, mint azt a rendező akarja" - árulta el egy neve elhallgatását kérő stábtag.
És ez nem minden, a sztárfellépő Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételére se ment el az aláírt megállapodás ellenére. "Flo Ridával szemben nincsenek jogi követeléseink, de a közvetítő cég számos pontját nem teljesítette a szerződésben vállaltaknak. Jelenleg vizsgáljuk, hogy tegyünk-e jogi lépé­se­ket az ügyben – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.
Némi öröm az ürömben, hogy a sztárfellépőnek nagyon megtetszett a két döntős hangja, és azt állította, szívesen csinálna velük lemezt.