Molnár Ferenc Caramel, Liptai Klaudia és Mester Tamás is azt javasolja a Megasztár 15 éves győztesének, hogy menjen külföldre - írta meg a életvezetési tanácsokat a Blikk.

Én nem is keresgélnék Magyarországon a helyében! Neki külföldön a helye! És hogy miért? Mert a tehetségének a hangja a titka, az, hogy még csak 15 éves, és hogy még így is olyan éretten tud hozzányúlni egy dalhoz, mint akik már ezer éve ezt csinálják – fejtegette Caramel, aki majdnem a Megasztár zsűritagja lett.

Molnár Ferenc szerint nehéz döntés előtt áll a lány. Most kell ugyanis kiválasztania ki lesz a dalszerzője, illetve ki fogja menedzselni. Caramel szerint olyan csapatot kellene keresnie, akik nemzetközi szinten képviselhetnék az énekesnőt.

Liptai szerint Radicsnak olyan hangja van, amivel külföldi tehetségkutatókon is megállná a helyét, de lehet, hogy az tenné boldoggá ha ügyvéd lenne, vagy  leendő gyerekeinek énekelget este otthon. A műsorvezető szerint mindenesetre az országnak fel kell nőnie az ilyen típusú tehetségekhez.

Mester Tamás is mély gondolataival bombázta az olvasókat.

"Ha az ember a hírnevet tekinti célnak, akkor elveszik az eszencia, maga a zene és a benne lelt öröm. Gigit ismerem már annyira, hogy tudjam, ő szívből énekel és ez a lényeg, mert ez az amit óvni, vigyázni kell, a többi csak színház" - jelentette ki Mester, aki be is mutatta Radicsot egy amerikai producernek.

Ha nem lenne elég ennyi információ Radics Gigiről, a Bors azt osztotta meg az olvasókkal, hogy a fiatal tehetség szüleit fogja támogatni a havi egymilliós nyereményből. Az énekesnő nyilatkozata szerint ugyanis édaspja három hónapja nem dolgozik, mert végig a lány mellett volt a műsor során.