VV Vera hivatalosan is munkanélküli lett, de éhen halni nem fog - derül ki a mai Borsból. A lenyalt hajjal tetszetősebb celeb nem nyilatkozott a napilapnak, egyik ismerőse viszont kifejtette: escortos ajánlatot kapott éppen eleget, de ő soha többé nem felnőttfilmez, vagy fog hasonlóba, inkább kutyakozmetikus lesz.

A realityceleb négy évig dolgozott értékesítőként, de kirúgták, miután a Való világos szereplése kapcsán kiderült, hogy van egy videója, amelyen egy férfit torkoz.

"Azóta nézelődött a munkaerőpiacon, de tisztában van a képességeivel, és megszokta, hogy jól keres, éhbérért nem ment el" – mondta el a Jól Értesült Közeli Ismerős, hozzátéve, nem segélyből akar megélni: "amíg munkanélküli, a társadalombiztosítása rendezve van, és megtanulhat egy olyan szakmát, amelyet már régóta szeretett volna: a kutyakozmetikát. Félretett az elmúlt hónapokban annyit, hogy átmenetileg a tanulmányait és az életét is tudja finanszírozni. A nyarat így tanulással tölti majd, hogy ősszel már saját vállalkozását építhesse." Szerencsére, bár a napilapnak nem nyilatkozott, VV Vera spontán kutyát fürdetett, amikor a Bors fotósa arra járt.