A 14. hétben jár Ebergényi Réka, aki a jó hírt a Glamour Online-al osztotta meg. A topmodell még nem döntötte el, hol fog élni, de minden valószínűség szerint Londonra esik a választás, hiszen ott él a pasija.

Azt, hogy mi lesz a modellkarrierjével, csak annyit nyilatkozott: "Nem szeretném túlságosan megtervezni, majd alakul magától. Még mindig dolgozom, és terveim szerint nagy pocakkal is járok majd fotózásokra. Kozmetikai kampányoknál nem számít, hogyan változik a testem, és sok lehetőség van terhesfotózásokra is.  Persze nyilván nem repülhetek annyit, mint eddig, de kímélő üzemmódban azért működni fog szerintem."

A gyermek neme még nem ismert, és a névválasztás sem könnyű. Ebergényi szeretné saját és párja vezetéknevét adni a kicsinek, de véleménye szerint az Ebergényi-Heig szinte kimondhatatlannak tűnik.

A modell amiatt viszont nem aggódik, hogy mi lesz, ha megszületik a baba, mert barátai már most sorban állnak, hogy vigyázhassanak rá. Sőt már egy UGG cipőt, és egy Pink Floyd feliratú pólót is kapott, pont olyat, mint amilyen a mamának van.