Szombat éjszaka New Yorkban mondta ki a boldogító igent Alec Baldwin, aki most nem vert fotósokat. - jelentette a Radar Online. Választottja Hilaria Thomas. A vendégek közt felbukkant Tina Fey, Mariska Hargitay, Lorne Michaels és Woody Allen és persze a vőlegény testvérei Stephen és Billy Baldwin.

A St.Patrick katedrálisban tartott esküvőn dekorációként kálák és rózsák borították a templomot, és mind a vőlegény, mind a menyasszony nagyon elegáns volt. Romantikus hangulatba került az 54 éves vőlegény, aki az esemény előtt órákkal egy Emily Dickinson verset posztolt a twitteren.

A 28 éves jógatanárnő kezét egy év után kérte meg kedvese. A vőlegény nyilatkozata szerint még több gyereket akar, és boldogan néz a családalapítás elé Hilariával. Baldwin előző neje Kim Basinger volt, akivel ugyan szintén vallási esküvőt tartottak, de az egyház sosem ismerte el, mivel azt Hamptonban a tengerparton tartották meg. A pár végül 9 év után 2002-ben vált el. Egyetlen gyermekünk mára 16 éves lett, és szintén részt vett az esküvőn.