A napokban írta meg a Hot! magazin, hogy Bálint Antónia még mindig szoptatja öt éves Babikáját. Aztán persze kiderült, hogy nem szoptatja, csak egyfajta rituálé alakult ki kettejük közt. Mindenesetre a megkérdezett celebanyák nem értették a dolgot, sőt volt aki egyenesen károsnak találta az elhúzódó szoptatást.

Bálint Facebook oldalán rohant ki az Aktív és celebanya társai ellen.

"Mélységesen bánt -és írhatnám, hogy fel vagyok háborodva- a ma esti Aktív anyaga, ami még mindig "arra lett felfűzve", hogy szoptatom a kislányomat. Holott a tegnapi anyagból egyértelműen kiderült, hogy 8 hónapos kora óta nem. Volt olyan sztár, aki csak azért ítélt el, mert valóban azzal hívták fel, hogy még mindig szoptatom Babit. Nem a valóságot mondták el neki.Az utolsó mondat pedig az volt, hogy a "sztárvilág" nem érti, hogy ezt miért kell a nyilvánosság elé tárnom. Hát azért, kedves "sztárvilág", mert sokan önző módon nem szoptatják a gyermeküket, mert megereszkedik a mellük, csúnya lesz, stb...sztm a szoptatás mellett kiállni nem szégyen.

Mást elítélni pedig, főleg akit ismerünk is, nem illendő dolog. Ugye, kedves Judi?! Aki nem is szoptatja a gyermekét, az inkább ne is nyilatkozzon erről. Hogy miért állok ki a szoptatás mellett, a megfelelő fórumon erről is fogok nyilatkozni. A nyaralásom közepén kértek meg, hogy nyilatkozzam arról, hogy nem is úgy van a dolog, ahogy az az egyik újság címoldalán megjelent. ( megjegyzem, a cikkből kiderült, hogy mi is az igazság). Ezért jöttek utánam Balatonra, majd két napja azzal reklámozzák a műsort, aminek az ellenkezőjéről kérték tőlem a nyilatkozatot. Nem tartom tisztességesnek. És a szoptatás igenis csodálatos dolog! Akár sokáig is! Nekem 8 hónapig sikerült. De nem ítélkeznék senki felett, akinek ez tovább is megadatott"

Keleti Györgyi, aki nem akarja más gyerekét nevelni, is hozzászólt a témához, hangosan szidva a magyar médiát.  "Remélem leszűrted a tanulságot... Ne nyilatkozz senkinek hisz az nem szenzáció, hogy 8 hónapig szoptattad a gyermekedet aki teheti így cselekszik. A szenzáció az, hogy mindent kiforgatnak és nem úgy írják/vágják össze, ahogy az valójában van, hanem lejáratnak... sajnálatos módon ilyen a magyar média"