Németh Kristóf szeretné, ha lenne még egy gyereke – derül ki a hot! magazinból. A színész azonban elvált, és azóta sincs senkije, ezért azt fontolgatja, hogy egyszer majd az egyik barátnőjétől kér segítséget. „Éppen a napokban beszélgettem erről a kényes kérdésről egy nagyon kedves barátommal. Egy ismert, igencsak csinos kolléganőmről van szó, akivel arról ebszéltünk, hogy lehetne egy közös ygerekünk. Persze eleinte csak tréfálkoztunk; nagyon szeretjük egymást barátként, de egyikünk sem gondolja, hogy a másikkal kellene leélnie az életét. Viszont azon töprengünk, hogy kitűnően fel tudnánk nevelni egy gyereket együtt. Hangsúlyozom, mindez nem a közeljövőben várható, de komolyan eljátszottunk a gondolattal. Bennem ugyanis pokoli erős a szülői ösztön."

A színész és felesége 2011 márciusában adták be a válókeresetet, a válást 2011 októberében mondták ki. A kapcsolatot ettől függetlenül tartják, bár a gyerekkel apja új lakásba költözött.

Németh élete ezen felül is komolyan változott: kiírták a Barátok köztből, jelenleg a Kamaraszínházzal vannak komoly tervei. Legalább nem kellett elmennie Dubajba ugrálni.