Alig csitultak el az indulatok amiatt, hogy Bálint Antónia még szoptatja 5 éves kislányát, közben kiderült, hogyalig van munkája,gyerekének apja pedig mindösszehavi 15.000 forint gyerektartástakar fizetni,  feljelentések és ellenfeljelentések mennek, most pedig valaki megint feljelentett valakit.

A Blikknek nyilatkozó egykori szépségkirálynőt most épp Földesi-Szabó László és új felesége jelentette fel becsületsértés miatt.

"Mindketten feljelentettek, nem tudom, miért. Részleteket majd az ügyvédemtől fogok megtudni, addig nem szeretnék ennél többet mondani " – nyilatkozta Bálint Antónia.
Míg Bálint nem nyilatkozott, Földesi-Szabó elmondta mit is nyújtott be ő, és felesége Rózsa a bíróságra.
" Miután Antónia beperelte a feleségemet, megelégelve az ámokfutását, arra a döntésre jutottunk, a saját eszközeivel lehet csak őt jobb belátásra bírni. Így, mivel bőséggel állt rendelkezésre ok, mind én, mind a feleségem bepereltük őt becsületsértés miatt. Az első tárgyalás után kiderül, nem vagyoni kártérítésre tartunk-e igényt. Amennyiben így lesz, a feleségemmel akként rendelkezünk, hogy a pénz egy külön számlára kerüljön a kislányom részére, amit nagykorúságát elérve, kamatostul megkap" - nyilatkozta Földesi-Szabó.

A bonyolult történet Bálint Facebook oldalán kezdődött, aki a következőket posztolta: „ A kislányom beteg. És ilyenkor nincs sehol egy apa! Minden apának, aki bármiért is cserbenhagyja a gyermekét, azt üzenem, hogy nem ember! És szégyellje magát! Nem érdemelnek meg semmit ezen a világon!„ Majd így folytatta később „ ....szinte sosem volt beteg. Amióta apuka szórakozik, már harmadszor az."

Az exférj ki is akadt rendesen. Földesi-Szabó azt állítja, exe nem közölte vele, hogy a lánya beteg, mégis úgy állítja be, hogy nem érdeklődött hogyléte felöl.

Bálint és Földesi-Szabó

Bálint Antónia Hajdú Péterrel való szakítása után ismerkedett meg Földesi-Szabó László egykori rendőr ezredessel. 2007-ben meg is született kislányuk, Lilien Antónia, a pár 2008 júliusában szakított. 2010-ben aztán Földesi-Szabó ellen eljárás indult, csempészettel vádolták, mint az Egymásért Egy-Másért Alapítvány elnökét. 7 évre ítélték, de kisétált a bíróságról. Később a nyílt utcán kapták el, és a börtönben házasodott meg.