Bagosi Alexa szoros napirendje miatt költözött el otthonról. Gyermekeiről, akik mindössze 3 és 4 évesek, apjuk gondoskodik a jövőben. A Debrecen és Budapest között ingázó énekesnő a Blikkben számolt be döntéséről.

"Úgy járok dolgozni, hogy nem tudom sem elvinni őket reggelente az oviba, sem értük menni. Megállapodtunk a férjemmel, hogy most egy ideig nála laknak a kicsik. Borzalmas érzés, de most az a legfontosabb, hogy minél több pénzt össze tudjak szedni a lehető legrövidebb idő alatt. Hetente háromszor énekelek egy étteremben, emellett pedig egy nagyzenekar tagja is vagyok."

A Blikk szerint az énekesnőnek új pasija van, de erről nem kívánt nyilatkozni.
"Nekem nincs másom, csak a hangom. Addig kell kihasználnom ezt az adottságom, amíg csak tudom. Iskolám, szakmám, semmim sincs. A férjemnek kötetlen munkaidejű foglalkozása van, ő jóval egyszerűbben meg tudja oldani ezt. Az szóba sem jöhetett, hogy egy vadidegenre bízzam őket, fizetni sem szeretnék több tízezer forintot ezért senkinek. Ha már velem nem lehetnek, legyenek az apjukkal. Persze a környezetemben kapok hideget-meleget, de ezt a döntést most meg kellett hoznom."

Bagosi már korábban is sokat hagyta az apjukkal a gyerekeket, januárban, már lakást is bérelt Budapesten. Aztán egy időre hazament Debrecenbe, de csak azért, mert cisztával műtötték.