Kiakadt Majka azon, hogy a nagy rádiók nem játsszák a zenéjét, pedig az internetes letöltések alapján a Belehalok című számot rengetegen hallgatják. A rapper szerint mások kapják az ő pénzét. Az ominózus számot viszont mindössze a Petőfi vállalta, a Neo FM melllőzte, míg a Class FM csak négy alkalommal adta le - írta a Blikk.

Szever Pál, a Class FM zenei szerkesztője szerint ennek az az oka, hogy a rap hazánkban elutasított műfaj. "Nincs hagyománya, és a Magyar Rádió sem támogatta, amikor importálhatták volna. A tesztelések is igazolták, az átlagos rádióhallgató nem ezt igényli. Egy kezemen meg tudom számolni, ebben a műfajban miből lett sláger. Kapásból is csak a Tupac-féle California Love jut az eszembe" - magyarázta a szerkesztő.

Majka persze erre a magyarázatra kifakadt: "A rap Magyarországon elutasított műfaj? Szever Palinak üzenem, elmehet továbbképzésre, meg azt is, hogy dolgoztam rádióban, tudom, hogy ez a tesztelés a világ legnagyobb vicce. Mi a fenét kell tesztelni, amikor az utcán minden kocsiból a Belehalok bömböl?" A rapper-műsorvezető hozzátette, bosszantja, hogy azok kapják meg a pénzét, akiket a legnagyobb adók játszanak. "Bárki láthatja és hallhatja, a legnagyobb kereskedelmi rádió azoktól az előadóktól játssza a legtöbb dalt, akik a road-show-ikon szerepelnek. Ez van, ebben élek, és próbálom a feketét fehérnek látni, de nem fér a fejembe, hogyan lehet a YouTube számlálóját ilyen magasról leszarni."

A Belehalok című számot eddig 10,8 millióan látták és hallották az interneten, rádiós slágerként viszont csak a 6. héten jutott fel a Mahasz-listára.