Ma reggel a Blikk közölte a szomorú hírt, hogy Király Linda felszedett pár kilót és emiatt bukott egy fontos szerződést, amelynek az volt a feltétele, hogy formába hozza magát. "A világszerte ismert és sikeres Fugees együttes egyik alapító tagja, Pras döntött úgy, hogy bevenné a magyar lányt egy háromtagú csajbandába. Egy feltétel azonban akadt: az énekesnőnek formába kell hoznia magát. Eleinte úgy tűnt, hogy sikeres lesz a fogyókúra, Linda minden erejével arra koncentrált, hogy alakja újra a régi legyen, olyan, mint tini korában" - írják.
A Blikk olyan felvételekkel bizonyította a súlyváltozást, amelyek egy múlt heti fellépésen készültek.

A lap Schobert Norbertet is megszólaltatta, hiszen korábban az ő segítségével akart fogyni.  "Lindának az a sorsa, a karmája, hogy legyőzze önmagát. De még mindig nem késő, ő Magyarország jelenleg legjobb hangja, nagyon szép az arca, formás is lehetne. Ha odafigyel, könnyen világsztár válhat belőle" – nyilatkozta.  Velünk ellentétben a lapnak csak az énekesnő apját sikerült megszólaltatnia. " Mi van akkor, ha neki most pont az tetszik, hogy felszaladt rá néhány kiló? A vőlegénye így szereti, és ez a lényeg" - fejtette ki Király Tamás.

Az énekesnő a Velvetnek elmondta, nem igaz, hogy ugrott a szerződés. Pras valóban felkereste, hogy működjön együtt vele egy új formációban, ami egyébként nem egy lánybanda, ahogy azt az újságban állítják. „Már fel is vettünk nyolc dalt és most várom, hogy tovább lépjen a projekt” – nyilatkozta az énekesnő, aki elmondta, ezen együttműködés miatt nem tudta folytatni az edzést Schobert Norbival.
Hozzátette, az utóbbi időben valóban felszedett pár kilót, de mindig is köztudott volt, hogy küzd a súlyával. „Ez teljesen normális, nagyon sok nőnek vannak hasonló problémái. Szerencsére a családom és a vőlegényem is csodálatos. Számomra az a fontos, hogy egészséges legyek és jól érezzem magam a bőrömben. Másrészt énekesnő vagyok és nem modell, ezért szeretném, ha a hangom alapján ismernének el” – jegyezte meg Király Linda, aki azért nem mondott le a testmozgásról, most éppen Tatarek Rezsővel edz.