A Bors ma reggel arról írt, hogy az ATV szerződtette le Erdélyi Mónikát. A délutáni talk show-k sztárja a a Life 4U életmódmagazinnal tért vissza a képernyőre. A műsor gyártása jelenleg áll, de azt nem tudni, hogy Erdélyi is szerepelni fog-e az őszi műsorban. A műsorvezető ugyanis túl sokba kerül a produkciónak.

"Ez egy kis költségvetésű produkció, a szponzorokon múlik, hogy újra indulhat-e ősszel. Mónikával nagyon meg voltunk elégedve, de nem biztos, hogy őt szeretnénk szerződtetni a következő szériára. Pontosabban: nem biztos, hogy tudjuk őt szerződtetni. Mivel a költségvetés jóval szerényebb volt, mint vártuk, így megterhelő volt a produkciónak kifizetni Mónika gázsiját." – nyilatkozta Fülöp Gábor producer.

A műsor kezdetén nagyon boldog volt Erdélyi, még azzal is eldicsekedett, hogy "Kifejezetten engem kerestek, válogatásra sem kellett mennem!". A gázsival azonban gondok vannak.

"Nálam sosem a pénzen múlt, hogy elvállalok-e valamit. Most mindenki vár és reménykedik, hogy jól alakulnak a dolgok. Velem mindent meg lehet beszélni - nyilatkozta a mediátorként dolgozó Erdélyi, aki50 ezerért békíti a párokat.