Továbbra sem csendesül Hajdú Péter Bándy-üggyel kapcsolatos eszmefuttatásainak árja. Puzsér Róbert múltkor reagált a műsorvezető halálbüntetést visszakövetelő gondolataira, most pedig Hajdú eresztett meg egy újabb dörgedelmet a Facebookon.

„Pár hete itt a facebookon tettem fel a kérdést, hogy " mi a nagyobb büntetés Bándy Kata gyilkosának, élete végéig börtönben lenni, vagy a kötél"! Szóval azon morfondíroztam, hogy egy kegyetlen gyilkos számra (P. Laszló, Breivik, Weisdorn Róbert) elég büntetés-e az eletfogytig tartó börtön! Megkérdeztelek bennetek, mert érdekelt a véleménytek! Puzsér Róbert erre szétkürtölte a sajtóban, hogy " én egy potenciális hóhér vagyok, s mossam le a vért a kezemről"! Nem regáltam

Ön szerint?

eddig sehol, mert egy ekkora ostobaság szóra sem édemes! De úgy látom, vannak olyan szennylapok és portálok, akik még ezt is lemerik írni, ráadásul úgy, hogy engem meg sem kédeznek! Ez a hiéna újságírás mélypontja! Ennél tényleg nincs lejjebb! Szégyen, hogy médiumok leírják Puzsér szándékosan félreértelmezett, inszinuációktól hemzsegő baromságait, s ezzel asszisztálnak egy rosszul ébredt barom legújabb médiahekkjéhez! Aki pedig bármiféle rasszista kicsengést próbál felfedezni a posztomban, az szégyellje magát!” – vélekedett Hajdú Ciprusról.