Az egy dolog, hogy a SportGéza összeszedte már a legjobb nőket, akik az idei olimpián láthatók, de vannak ott férfiak is. Válogatásunkban két magyar úr is szerepel, mert fenébe az objektivitással. Galéria után pedig szavazás: kattintsanak, hogy kiválaszthassuk a legsármosabb olimpikont!

Ki az olimpia legjobb pasija?

Van tehát tizennégy férfink, mindegyikük máshogyan vonzó. A biztonság kedvéért javasoljuk, hogy mindegyik sportolóról nézzenek még további fotókat, például itt, hiszen az úszók, műugrók és társaik például eleve hátránnyal indulnak ebben a mezőnyben – az úszósapka ugyanis csak ritkán fokozza a sármot.

Más szempontból viszont akár úgy is tűnhet, hogy az úszók méltánytalanul előnyben vannak, hiszen az ő testükből sokkal több látszik, és akkor meg kit érdekel az a kis stanicli a fejükön. A testet eltárgyiasító látásmód persze távol álljon tőlünk, de hát a férfiúi vonzerő megvalósulásai sem szorítkoznak csupán egy jóvágású arcra.

A kérdés tehát adott: melyik sportolót tartja a legvonzóbbnak? Vagy pont hogy kifelejtettük a kedvencét? Ez esetben elnézést kérünk, illetve egy emailt öntől, amelyben megírja, és fényképes bizonyítékkal támasztja alá, mekkora hülyeség volt kihagyni pont a kedvencét, egy különösen jóvágású mozambiki súlyemelőt, ellenállhatatlanul sármos türkmén légpuskást, vagy egy felülmúlhatatlanul szép vonásokkal rendelkező maláj íjászt.