Justin Timberlake öltözködési tanácsokat ad menyasszonyának, Jessica Bielnek - írta a Femalefirst. Az Emlékmás című, Arnold Swarzenegger főszereplésével készült sci-fi film remakejének színésznője bevallotta, hogy pasija sokszor megkéri arra, hogy öltözzön át, ha nem tetszik neki a felvett ruha és mindig tanácsokat ad arra nézve, mit hogyan vegyen fel, hogyan hordjon stb.

Biel elmesélte, hogyan is zajlik közöttük egy ilyen divattanácsadás: "Mindketten imádjuk a divatot. Ettől még előfordul olykor, hogy bár én teljesen határozottan úgy érzem, jó az a ruha, amit felvettem, amikor meglát, akkor visszakísér a szekrényhez és lecserélem a cipőt, amit amúgy imádok. Tényleg van, hogy jobban passzol a ruhához az újabb cipő. Persze előfordul, hogy marad rajtam, ami volt."

A színésznő nemrégiben bevallotta, hogy szinte semmit sem készül közelgő esküvőjére. Jelenleg teljes mértékben elégedett a kapcsolatuk állapotával, élvezi, ami közöttük van és egyáltalán nem szeretne semmit sem elkapkodni. "Egyszerűen csak élvezem, hogy eljegyeztek" - mondta. Perpillanat még az esküvő időpontját sem tűzték ki, bár bennfentes pletykák szerint nyár végén tartják meg. "Úgy érzem, rengeteg időnk van még és egyáltalán nincs szükség kapkodásra. De ez, hogy eljegyeztek, ez egy csodálatos érzés. Nyakig merülsz a romantikába, minden pillanat lélegzetelállító és én bevallom, igyekszem ezt az érzést minél tovább elnyújtani."