Rubint Réka, az update-pápa asszonya épp Törökországban veszi fel új DVD-jének anyagát, ahol a múltkor majdnem lepattant róla a bikini, a forgatási szünetekben pedig promóképeket készíttet magáról a megjelenő anyaghoz. A Photoshoppal nem spóroltak a fotókon, Rubintnak csodás, fényes gumibőrt varázsoltak. Persze ne gonoszkodjunk, hisz ez biztosan csak a szerető család és a törökországi napfény hatása.

Fejlemények: A közel-keleti helyzet fokozódik: Rubint Réka rapid reakciót rántott össze a Facebookon a Photoshop-vádakra. A feltöltött kombókép két fotóból áll, mindkettő Rubintot ábrázolja a jet-skin, de az egyik alatt az a felirat díszeleg, hogy "Telefonos fotóm!", a másik alatt pedig "Profi fotós fotója!" A fő különbség, hogy a profi fotós valamiért rátolt a képre egy napszemüveget is.

A kép alá kisebbfajta novellát is kerekített, aminek elsőbekezdését érdemes idézni: "A kép, amely a telefonommal készült, s mellette a fotós profi gépével a másik felvétel, amelyen az utómunkálat volt…Az előző albumba a táborba velünk lévő fotós feltett két képet, melyeken kontúrozás, színfinomítás, bőrlágyítás történt, a test kontúrja, az izomzat változatlanul lett hagyva!" A további szövegben a képkorrekció elmaradhatatlanságáról lamentál, meg a saját kidolgozott testét dicséri. Ezt a mondatot azért még kiemelnénk bónuszként: "Nem láttam még sikeres, befutott tetves fodrászt, sem ekcémás kozmetikust és bőrgyógyászt, és hiányos fogsorú fogorvost sem" (mi hallottunk már tetves fodrászról, akinek a lánya folyton bevitte a tetvet az osztályba - a szerk.).