Egy nemrég indított perben azért perli egy nő a William H. Macy és Felicity Huffmant, mert állítása szerint megcsúszott a ház lépcsőjén és komoly sérüléseket szenvedett - írta a TMZ. A házaspárt azzal vádolja egy Lourdes Oroczo nevű nő, hogy tavaly áprilisában lezuhant a lépcsőjükön, miközben elindult lefelé. A beadvány szerint a lépcső "koszos és rosszul karbantartott" volt, valamint nem volt rajta "szabályos korlát".

A felperes ügyvédje szerint William H. Macy és felesége a felelősek, mivel nekik kellett volna gondoskodniuk arról, hogy a lépcső megfeleljen a biztonságos használatra vonatkozó előírásoknak, mert jelenlegi állapotában "könnyen sérülést okozó balesetekhez vezethet, mivel az elcsúszás és leesés veszélye miatt (ahogy Oroczo esetében történt), akár súlyos személyi sérülést is szenvedhet a lépcsőn közlekedő".

A beadványban azzal is vádolják Macyt és Huffmant, hogy elmulasztották felhívni Oroczo figyelmét a lépcsőház állapotára. Az nem derül ki a dokumentumokból, mi Oroczo és a házaspár között a kapcsolat. A nő kárigénye meghaladja a 25 000 dollárt: elmaradt bérét és orvosi költségei megtérítését kéri.