A letsgonorbi.com oldalon Rubint Rékán és Schobert környezetkímélési szokásain poénkodnak a szerzők: „Ő a csajom, Réka. Sokan kérdeztétek, ezért elmondom: Nem szilikonosak a mellei. Azt mondták a shelles fiúk, hogy kellene pár kép, ahogy Réka mutogatja a benzineskannáikat, ahogy az én könyveimet meg sütijeimet is szokta, úgyhogy délután elmentünk egy fotóstúdióba. Szerintem jól sikerültek a képek, kár hogy a gyerekeket nem tudtuk vinni, mert épp iskolában voltak (ami szerintem egyébként tök felesleges, arról nem is beszélve hogy milyen sok kilót felszednek a gyanútlan kissrácok naphosszat a padban ülve), jó lett volna pár családi fotót is készíteni, de majd legközelebb!” – áll a letsgonorbi.com-on, amit az Update atyja a Shell ellen Bódi Sylvivel küzdő Greenpeace támadásának vélt, és Facebookján vissza is vágott, ahogy tudott:

„A Greenpeace bosszúja. Emlékeztek amikor bevállaltam, hogy tankolok egy Shell kúton és megosztottam. Úgy gondoltam, hogy nem ettől halnak meg a jegesmedvék. Nem értettem egyet a Greenpeace kizárólag egy márkára támadó akciójával. Akkor az oldalukon rámontíroztak egy fotóra, hogy ölni akarom a medvéket. Természetesen van pénz ott többre is. Külön oldalt hozattak létre, ahol Norbinak adják ki magukat, ocsmány bejegyzéseket adnak a számba és illetéktelenül felhasználják a fotóimat. "Aki nincs velünk, az ellenünk van..." Ez lehet a mottójuk. Külön pénzt és energiát fektetnek bele, hogy valakit lejárassanak és még a bűncselekménytől sem riadnak vissza. (védjegybitorlás, visszaélés képmással, rágalmazás stb) A stílus maga az ember, ahogy Réka mondaná. Természetesen feljelentették a kollégáim. Ezek után biztos nélkülük fogom a környezetvédelmet és megteszem a kellő lépéseket” – írja Schobert válaszként Facebookján. Tehát a fitneszguru már fel is jelentett valakit, valószínűleg a Greenpeace-t.

Egy domain-nyomozó oldal segítségével pedig az derült ki, hogy az oldal működtetőjének e-mail címében az mkkp rövidítés szerepel, ami a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra utalhatna, de megkeresésünkre a párt tagadta, hogy ők csinálnák az oldalt: "Természetesen NEM mi csináljuk. Szerintem a Norbi csinálhatja titokban, hogy ezzel feketítse be a Greenpeace-t. Először csinál egy lejárató oldalt maga ellen, aztán rákeni a Greenpeace-re, mintha azok akarnák őt lejáratni. Tök nyilvánvaló, hogy így akar ártani nekik. Gondolom most erre kérték a shelles haverjai. Ügyvédeink mindettől függetlenül elképzelhető, hogy feljelentik Norbit" – válaszolt kérdéseinkre Kovács Gergely, az MKPP oszlopos tagja.

Schobert Norbert egyelőre nem reagált megkeresésünkre.