Úgy tűnik, Madonna véget szeretne vetni viszályának Elton Johnnal: egy dalt kifejezetten az énekesnek énekelt el legutóbbi koncertjén Franciaországban, s azt mondta, megbocsájtja, amiért Elton John "kiöregedett sztriptíztáncosnak" nevezte őt - írta a TMZ. Madonna a Masterpiece című dalt Elton Johnnak ajánlotta kedd éjszakai fellépésén, és hozzátette: "Tudom, hogy imádja ezt a számot. És azt is, hogy nekem is nagy rajongóm. Tudod mit? Megbocsájtok neki. Valahogy ezt is el kell kezdeni."

Ha valaki lemaradt volna róla: Elton John egy korábbi interjúban úgy beszélt Madonnáról, hogy "úgy néz ki, mint egy kibaszott kiöregedett sztriptíztáncosnő", majd hozzátette, "Madonna olyan, mint egy rémálom, a turnéja egyenértékű volt egy természeti katasztrófával, még jó hogy nem lett belőle egy még nagyobb faszság."

Azért Madonna bocsánatkérése gyanús egy picit: a Masterpiece ugyanis épp az a száma, amelyik januárban elvitte Elton John Hello-hello című száma elől a legjobb eredeti számnak adott Golden Globe díjat. Elton John egyébként magánkívül volt - férjével, David Furnishal majd' felrobbantak a Golden Globe után, "kétségbeesettnek" nevezték Madonnát és "kínosan önimádónak" aposztrofálták a díj átvétele után mondott beszédét. Most mégis úgy tűnik, Madonna az, aki fátylat akar borítani a múltra. Vagy mégsem.