Harry herceg a múlt héten Las Vegasban egy szál pöcsben biliárdozott meg félmeztelenül bulizott Vegasban, ami nem igazán tetszett a királynőnek, ezért hazarendelte az unokáját.

Mostanra kiderült, nem csak a királynő akadt ki, hanem Cressida Bonas, Harry csaja is, aki rendkívül megalázottnak érzi magát, amiatt, ahogy a pasija viselkedett - közölte a Digital Spy.

A Sunday Mirorrnak nyilatkozó közeli barát szerint"Harry megszívta. Cressida úgy tekintett a kapcsolatra, mintha lenne jövője, de azután amit Vegasban művelt, ennek nem sok esélye van."

Eközben az egyik tévétársaság egy millió dollárt kínált a szemtanúnak, aki ott volt a buliban. A meg nem nevezett szemtanú, aki néhány napon belül a kamerák elé áll, az egymillió dollár fejében azt is vállalta, hogy hazugságvizsgálatnak vessék alá.

Ha ez nem lenne elég baj, a hercegnek az alakulatához való visszatérése után feletteseinél kell jelentkeznie. Az afganisztáni kiküldetésben lévő Apache vadászgép pilóta Harry herceget akár vissza is küldhetik, ha úgy ítélik meg, hogy nem elég érett a feladatra.