Egészséges alkatúra hízott vissza Éden Szandra, és az interneten bocsátja áruba magát – írja a Bors. A lap egy ingyenes apróhirdetési portálon talált rá a hirdetésre, aminek a szövege így szól:

"Hölgyeim és elsősorban Uraim! Én, Éden Szandra úgy döntöttünk, hogy áruba bocsájtom magam. A szerencsés »vevő« egy gyönyörű, vidám, odaadó csinibaba gazdája lehet. Havonta nyolc szabadnapot kérek csak, de szívesen elkísérlek nyaralni, ebédelni, vacsorázni, sőt az irodádban, munkahelyeden is számíthatsz rám. Az éjszakáimat ezentúl is otthon töltöm majd, hiszen a szerelmem nem eladó. Ugyanakkor kölcsönös szimpátia esetén semmi sem lehet kizárt. :) Irányár: 800 ezer forint/per hó. Rezsivel együtt :) Érdeklődni levélben."

"Azt hittem, már egy komoly érdeklődő" – szólt első Éden Szandra első mondata, amikor a Bors megkereste az üggyel. Hamar "leszögezte", egy fogadás miatt kellett kitennie a hirdetést, és kapott is pár "kecsegtető ajánlatot". "Igaz, van közte munka is, és a többség komolytalan csábító, de egy-kettő valóban felkeltette az érdeklődésem" – mondta az Éden Hotel első szériájának játékosa. A megrendelőnek havi 22 napban áll rendelkezésére, ez alatt a munkájában is besegít akár. "De ami a lényege a szolgáltatásomat, hogy a stresszes mindennapokban legyen valaki, aki elűzi a viharfelhőket, akinek a vidámsága a környezetére is átragad" – állítja Szandra. Szexet senki se várjon, Éden Szandra hisz a szerelemben, bár nemrég szakított.