Bár Zámbó Jimmy jó pár éve meghalt, azért még lehet róla néhány bőrt lehúzni. A nagy sikerű Frizbiben Galambos Lajos – az egykori barát – mesélt arról, hogy Zámbó mindig fegyvert hordott magánál, hogy ezt Pataky Attilára is emelte, és az is kiderült, hogy milyen viszony fűzte Gregor Bernadetthez, aki több nős pasit is elcsábított az évek alatt. A zenész szerint ugyan a felsoroltak ismert tények voltak, többeknél kiverték a biztosítékot. Sokat sejtetően azért még megjegyezte, hogy tudna mit mesélni, akár a családnak is.

Egy ismeretlen megfenyegette Galambost.  "Egy szám nélküli hívást kaptam, a vonal végén csak annyit közöltek fenyegetően: A nyakadra lépek!" – fejtette ki a Borsnak a történteket az énekes. Galambos komolyan vette a történteket, ezért feljelentést tett a rendőrségen.

Zámbó Szebasztián, Jimmy egyik fia pedig nyílt levelet helyezett el az énekes üzenőfalán: "Szervusz Lajos! A tegnap esti Frizbi után nagyon nagyot csalódtam benned. Te tartottad magad Apu barátjának és most egy olyan embert kezdtél el illetve próbálsz be mocskolni aki meg se tudja magát védeni!!!! Ő mindig ki állt melletted és ha valamit mondtál neki akkor ő nem kürtölte világszerte!!!!! Nem gondolom hogy a te helyzetedben szükség van arra, hogy egy ilyen színvonalú műsorban lejárasd azt az embert aki egykor a barátjaként szeretett téged azt gondolom, hogy ez a szint amit most megengedtél magadnak olyan mélyen sértette meg a családom és engem, hogy szavakkal nem tudom kifejezni....... Sajnálom, hogy Apu hitt benned és nem tudta hogy te milyen ember vagy valójában!!!!" – írta Zámbó Szebasztián.