Földesi-Szabó László a Borsnak adott egy kimerítő interjút, amelyben részletesen beszámol arról, miként alakultak exnője, Bálint Antónia pénzügyei az ő jóvoltából. Az egykori pár két tagjának verziói

Kinek hisz?

gyökeresen eltérnek egymástól, hiszen míg az asszony szerint neki még járna tizenhétmillió forint, a férfi szerint mindenkit ő látott el pénzzel.

Állítja, Bálinttal való megismerkedésükkor a nő venni akart egy lakást, amire három-négy millió forintja volt, ezt ő pótolta ki tizenhárommillió forinttal. (Erről a lakásról Bálint azt mondta, hogy a nagyanyjától örökölte.) A lakást később huszonnégymillióért adták el. „Aztán a volt üzlettársam, Jakubinyi Róbert rajtam keresztül kért kölcsön Antóniától ebből a pénzből tizenhétmilliót, így maradt neki hét. Egy év alatt megduplázta a pénzét, nem járt rosszul. [...] 2010-ben Toncsi elém rakott egy tizenhétmilliós tartozásról szóló papírt, és mivel Jakubinyi Róbert azt mondta, meglesz a pénz, megadja neki, aláírtam, mert ott hisztizett a szülei előtt. Az édesapja is kapott tőlem hatmilliót, sőt, a testvére is az adósságai rendezésére. Ekkor érdekes módon nem tartották szükségesnek az átadásról papír elkészítését" – mondta el a napilapnak Földesi-Szabó.

Állítja, Bálint 2006-ban lett az alapítványa munkatársa, és mind fizetése, mind a tőle kapott havi apanázsa egymillió forint volt. Utóbbit 2008-2010 között kapta, pedig már nem is éltek együtt. „Ezekhez jöttek a nyaralások, a szülei és a bébiszitter kíséretében, vagy akár egy többmilliós báli szett egy neves tervezőtől. Amikor „csak” háromezer eurót kapott, hogy az egyéves gyereknek ruhát vegyen Bécsben, ment a hiszti, hogy abból neki már semmi nem jut". A napilap Bálintot is megkérdezte, aki közölte: tartja magát az ígéretéhez, miszerint nem nyilatkozik kettejükről.

Bálint és Földesi-Szabó

Bálint Antónia Hajdú Péterrel való szakítása után ismerkedett meg Földesi-Szabó László egykori rendőr ezredessel. 2007-ben meg is született kislányuk, Lilien Antónia, a pár 2008 júliusában szakított. 2010-ben aztán Földesi-Szabó ellen eljárás indult, csempészettel vádolták, mint az Egymásért Egy-Másért Alapítvány elnökét. 7 évre ítélték, de kisétált a bíróságról. Később a nyílt utcán kapták el, és a börtönben házasodott meg.

Mint korábban írtuk, Földesi-Szabó szeretné magához venni a gyereküket, ám Babikát nehéz elszaktani az anyai kebeltől.