A VV5 furcsa lakója Klaudia néven egy XIII. kerületi lakásban fogadja a kuncsaftokat – adta hírül a Blikk ma reggel. Az újságíró a helyszínen nézte meg, tényleg Annamária-e az, aki egy internetes szexpartnerkereső oldalon hirdeti magát. Klaudia-Annamária elmondta a kuncsaftnak álcázott újságírónak, hogy fél óráért 10000 forintot, egyért 15 ezret kell fizetni, és napi 2-3 vendéget fogad.

Nem jár jól viszont az, aki nem követi a lány játékszabályait.

"Előfordult, hogy egy pasi úgy akart szexelni, ahogy nem akartam. Többször is figyelmeztettem, hogy állítsa le magát, de nem tette. Ezután megkérdeztem, hogy ajtón vagy ablakon akar-e távozni, de ő csak folytatta. Mivel évekig tanultam harcművészetet, kihajítottam az ablakon, utána meg a ruháit. Igaz, az még egy korábbi helyen, egy földszinti lakásban történt" – mesélte a lány, aki azt is elmondta, hogy "naponta akár több kuncsaftot is csúcsra juttat."

A Blikk több fotót és egy rejtett kamerás felvételt is készített a lányról, aki kísértetiesen hasonlít VV Annamáriára.

A Velvet megpróbálta az ügyben elérni az exvillalakót, de Néma nem vette fel a telefont és az üzenetre sem reagált.

Update: Néma Annamária a Velvetnek úgy nyilatkozott, ügyvédje javaslatára minimum egy hétig nem fog megszólalni a sajtónak, de annyit elárult, biztosan pert indít a Blikk ellen személyi jogok megsértése miatt. Hozzátette, a lap ezzel a húzással meglehet, az egész életét tönkretette.