Úgy tűnik egyelőre, Nadya Suleman megússza egykori dadusai vádjait, miszerint nem sokat törődik a gyerekeivel és olykor szobájukba zárja őket, de most újabb bizonyítékát adta, hogy fejben kicsit zilált. Perez Hilton celebblogger oldalára került fel egy video, amin az XL Nightclub nevű lokálban egy revüműsort adtak elő. Ebben egy termetes asszonyság zenére sétál fel-alá a színpadon, majd előkap magából egy játékbabát, ami sír, jól pofánveri, majd elhajítja. A pornót és sztriptízt is vállaló Suleman, azaz Oktoanyu közben egy modern fotelben ül a színpad szélén, majd lábujjhegyen az eldobott baba után ered.

Ekkor következik a sokk: leül, és félig előkapja melleit, egyiket a másik után, és álszoptatásba kezd. Előtte egy vodkásüveggel is megkínálja a babát. A másik asszonyság is odamegy, egyszer-kétszer előkapja a csöcseit ő is a babának. A végén Suleman a mellei közé ékeli a szerencsétlen játékot. 2:12-től egy videót is mutatnak, amiben egy nő és egy nőnek öltözött férfi vergődik egy vécében. Az utóbbi úgy tesz, mint akinek elfolyik a magzatvize, majd leül a vécére (közben leesik a parókája), és megszüli álmagzatát. A vécébe hullajtott végeredmény megtekintését csak erős gyomrúaknak ajánljuk.

Az 1994-ben elhunyt bizarr divatikon, Leigh Bowery egyik hasonló revüműsorában is lezavart egy gyors szülést. Hatalmas termetű nőnek maszkírozva énekelt egy sort, majd felfeküdt egy asztalra, és kibújt a ruhája alól egy meztelen, vörösre festett nő. Minden tiszteletünk Bowery combizmáé és vádlijáé, hogy elbírta embertársát állva.