Liptai Claudia bő egy évvel ezelőtt még B. Péter, a Mokka szerkesztőjének élettársa volt, amikor a férfit egy Jam pubos este után megverték. Az ügyben most kezdődött a bírósági tárgyalás súlyos testi sértés miatt, ahol a műsorvezetőt tanúként hallgatták ki. A sztori röviden annyi, hogy hajnalban két társaság, Liptai és az élettársa, valamint egy négyfős társaság összevesztek azon, hogy kinek a taxija érkezett meg, amiből a sértett szerint szóváltás, majd az arcára mért váratlan, nagy ütés lett, ami miatt eltört az orra, megrepedt az arccsontja, és egy foga is meglazult. A vádlott, P. Péter szerint nem volt ütés ököllel, volt viszont némi kergetőzés, miután tenyérrel meglegyintette B. Pétert. Miután meglegyintette a szerkesztőt, a vádlott kereket oldott, B. Péter meg utána, hogy revansot vegyen. Itt megint kettéágazik a történet, a sértett szerint kergetőzés közben, ami az elmondásuk szerint a Széna téri villamosmegálló két oldalán, valamint a síneken zajlott, térdre esett, ami után visszament Liptaihoz. A vádlott szerint a sértett nem térdre esett, hanem teljesen elvágódott, szerinte ez okozta a sérüléseit, és nem a korábbi kis pofonja.

Liptai Claudia tiszta feketében érkezett a II. és III. kerületi bíróságra. "Egy éjszakai szórakozóhelyen voltunk az akkori élettársammal" – kezdte a bíróságon a vallomástételt. Az eset idején ő már a taxiban ült, sokat nem érzékelt a konfliktusból, csak azt látta, hogy megütik az élettársát. Ekkor kiszállt az autóból, és egy kicsit becsatlakozott a kibontakozó kergetőzésbe, de a villamosmegállóig már nem ment el, megállt a Mammut előtt. Az ügy végére nem került pont az első tárgyalási napon, mert egy eddig nem idézett tanút még meg kell hallgatni, valamint a védelem nem kapta meg az összes nyomozati anyagot, konkrétan egy térfigyelő kamera felvételeit, így például a vádlott eddig nem is tett vallomást, mert vallomástételét ahhoz köti, hogy megnézhesse a térfigyelő kamera teljes felvételét, ne csak néhány kiragadott képkockát. A tárgyalás csak januárban folytatódik majd.


B. Péter súlyos testi sértés nagyobb térképen való megjelenítése

A műsorvezetőre hamarosan újabb tárgyalás vár, amiben ő lesz a gyanúsított. Rokkant kártyás parkolási ügyében közokirat-hamisítás miatt indult ellene eljárás. Annak a tárgyalásnak is kedden lett volna az első tárgyalási napja, de a tárgalást elhalasztották a súlyos testi sértési ügy miatt, amiben tanúskodott