A Bors arról ír, hogy Nádas György nem fizette bérelt autójának bérleti díját, és még jelentős parkolási bírságot is összeszedett. A humorista még 2011-ben vett bérbe hosszú távra egy Skoda Fabia típusú autót egy érdi autókölcsönző cégtől, az első havi díjat ki is fizette, de többé egy fillért sem látott tőle az autó tulajdonosa. A kocsi három hónapig volt Nádasnál, ezidő alatt tetemes parkolási bírságot is összeszedett, melyet a tulajdonosnak kell kifizetnie.

– Három hónapig volt Nádasnál az autó. Először nem is volt probléma, de aztán nem fizetett. Hiába próbáltam keresni, az a telefonszám, amit megadott, nem élt, és a facebookos üzenetemre sem reagált semmit. Ezek után fordultam ügyvédhez, aki hivatalos levélben felszólította, hogy szolgáltassa vissza a gépkocsit. Erre sem reagált. Végső elkeseredésünkben megnéztük, hogy mikor van előadása a Mikroszkóp Színpadon, és a pótkulccsal a kezünkben megkerestük az autót. Beültünk, és elhoztuk. Az autó indítókulcsa egyébként a mai napig nála van – mondta el Kiss Zoltán, az autókölcsönző tulajdonosa a Borsnak.

A Bors megkereste Nádas Györgyöt, aki úgy nyilatkozott, Kiss Zoltánnal megállapodott, hogy az év végégig rendezi a tartozást. Kiss Zoltán erről a megállapodásról nem tud.