Majka besértődött Geszti Péter dalszövegén

2012.11.04. 09:29 -

Ahogyan az várható volt, Majka magára vette Geszti Péter Költőtroll című dalszövegét, úgyhogy a műsorvezető/rapper már üzent is az X-Faktor mentorának a Borson keresztül. "Igazából annyira szar, hogy nem nagyon tudok rá mit mondani. Ilyen rossz ritmikával, ilyen rossz rappeléssel rég találkoztam. Ha jó lenne, akkor bosszantana, hogy nekem címezték, de így nem érdekel. Ha jó lenne, akkor bosszantana, hogy nekem címezték, de így nem érdekel. Nem akarom megbántani Gesztit, de ha az orromon préselek ki levegőt, azt is többen meghallgatják, mint ha ő csinál valamit. Sajnálom nagyon, rendes meg ügyes gyerek, de azt ajánlom neki, hogy csináljon valamit, ami jobban üt" - mondta többek közt a lapnak Majka, hozzátéve, hogy Geszti úgysem fogja vállalni, hogy a számot nekik írta.

Részlet az ominózus szövegből

„Ráfogod a sorsra, ami tapos? Ez mindenkinek bejön, noha fordulatban lapos az, hogy napos csibének születtél valaha egyszer, de a rendszer vagy a való világ akarta, hogy gengszter legyél!”

Ez persze így is lett, a Bors ugyanis rákérdezett a dologra a másik félnél is, aki úgy nyilatkozott, a dalszöveg nem konkrét személynek szól, és akinek nem inge, nem is veszi magára.

"Írtam egy dalt, hogy kinyilvánítsam a véleményemet. Arról szól, hogy túl sok suttyóság, primitívség, indulatosság, erőszakosság, lelki és intellektuális analfabétizmus szabadult el a médiában, a közéletben, a weben. Pedig mindenkinek kijár a tisztelet, aki tisztelettel van mások iránt. Ez a dal megszületett, és most éli világát" - terelt Geszti.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Hajóutak
    Hajóutak Luxus, kényelem, élmények, gasztronómia. 46190 Ft / fő / 5 éjtől
  • Bakonyi kiruccanás
    Bakonyi kiruccanás Fedezze fel ezt a csodás vidéket! Szállások már 3000 Ft / fő / éjtől.
  • Soproni hétvége
    Soproni hétvége Wellness, családi programok, kikapcsolódás várja. 4500 Ft / fő / éjtől

Hirdetés