A Stargazette arról írt, hogy egy 1942 július 4.-én Rockfordból feladott képeslap ért célba a múlt héten. A lapot George Leisenring szülei küldték lányaiknak a katonai postával. A Rockford Egészségügyi központban szolgáló katonát meglátogatták a szülei, és ekkor írtak otthon maradt gyermekeinek egy lapot.

"Kedves Pauline és Theresa, megérkeztünk, jó utunk volt, és jól vagyunk de elfáradtunk. Geo is jól van, ma este együtt vacsoráztunk. Most a parkban vagyunk, de Geónak vissza kell mennie a táborba éjfélre. Most elmegyünk és csinálunk neki palacsintát. Hamarosan találkozunk, szerető anyátok és apátok."

"Többször hallottunk már hasonló történeteket" -nyilatkozta Karen Mazurkiewicz a buffalói postaszolgálat szóvivője. " Általánosságban, ha régi levélpostai küldeményt találunk valahol a létesítményben, akkor továbbítjuk azt, megírva, hogy hol leltünk rá a levélre. 1943-ban még nem volt gépesítve a posta, így inkább azt feltételezzük, hogy valaki megtalálta a lapot, és feladta. Ha van rajta cím, mi kézbesítjük."

A küldemény a család akkori címére érkezett, az ott élők pedig felkutatták a Leisenring család még élő tagjait, mivel az eredeti címzettek már elhunytak.

"Felajánlottuk a lapot a rokonoknak, és úgy tűnt érdekli őket, de még nem jöttek el érte " -nyilatkozta Hannah Podgorny, a jelenlegi tulajdonos lánya.