Lindsay Lohan féltestvére ki van bukva, amiért a szinésznő egyáltalán nem akarja őt megismerni - írta az America's Star. Michael Lohan nemrégiben mindenféle felhajtás nélkül vallotta be, hogy évekkel ezelőtti félrelépéséből gyerek is született, a most 17 éves Ashley Horn. Lindsay Lohan gusztustalannak tartja a történteket és esze ágában sincs jópofizni újdonsült testvérével, mivel az apja még házassága alatt lépett félre.

Ashley viszont reménykedett benne, hogy jó barátok lehetnek, mivel az apját ki nem állhatja. Számításai viszont nem jöttek be, ugyanis a szinésznő tudomást sem vesz róla. Egy természetesen nagyon megbízható forrás elmondta, Ashley szerint Lohanék szemetek, és a közelükbe sem akar menni: "Az igazság viszont az, hogy nagyon bántja Lindsay viselkedése."

Michael Lohan is sajnálja, hogy Lohan ilyen elutasítóan viselkedik: "Ashley jó gyerek és sajnálom, hogy Lindsay nem akarja megismerni, de mindenki saját maga hozza meg a döntéseit.Ki tudja, egy napon még összebarátkoznak. A legjobbat akarom mindkettőjüknek."