A Blikk arról ír ma reggel, hogy Oláh Ibolya idegrendszeri problémáira gyógyszereket szed, és ettől rosszul érzi magát.

Turcsányi Tibor egy duettet akart felvenni az énekesnővel, hetek óta egyeztettek.

"Amikor elküldtük neki a zenei anyagunk, nagyon lelkes volt, azt nyilatkozta, szívesen vállalja a közös munkát. Találkoztam vele személyesen, de nekem az jött le első benyomásként, hogy nincs túl jó állapotban. Ő maga meg is erősítette, hogy sajnos nem érzi túl jó magát a sok gyógyszertől, amelyeket az idegrendszeri problémáira szed, de ennek ellenére szívesen vállalná a közös munkát. Majd hozzátette, sajnos van, amikor szó szerint kenyérre sincs pénze." - Nyilatkozta Turcsányi a lapnak. A duett végül nem jött össze, Oláh egy SMS-t küldött, mely szerint gyomorvérzése van.

Xantus Barbara, aki az Aida producere múlt héten a Super Mokkában fejtette ki, miért váltak meg Oláh Ibolyától. „Ibolya megbolondult" –nyilatkozta a válófélben lévő Xantus.

Leendő exférje Szurdi Miklós hozzátette: "Nagyon sok nehézség volt Ibolyával. Amikor teljes lényével ott volt, hátborzongatóan jó volt. De olyan előadás is volt, amikor nem volt hajlandó mélyen foglalkozni a darabbal és a szerepével." A lap kereste Oláh Ibolyát is, de nem kívánt a betegségéről nyilatkozni.

Idén májusban már egyszer kezelték a pszichiátrián az énekesnőt, akinek gyomorfekélye is lett, és rövid idő alatt sokat fogyott.