Lindsay Lohan Nagy Visszatérési Esélye volt a Liz&Dick című film, amelyben Liz Taylort alakítja, a színésznő életének abból az időszakából, amikor a legenda elég viharos kapcsolatban élt Richard Burtonnel. Mint az amerikai celebhírblogok írják, a nagy visszatérés elenyésző sikerrel zárult, mert Lohan egyszerűen nem jó színésznő, így a drámai pillanatokat nem tudta átadni.

Az I Don't Like You In That Way úgy jellemezte az alkotást: „tíz perc után szívesebben néztem volna egy YouTube videót a saját lábamputációmról". A HuffingtonPost száz elmarasztaló tweettel emlékezett meg a premierről, a Jezebel szerint pedig csak arról van szó, hogy Lohan gyerekszínészként működött, felnőttként meg nem, úgyhogy hülyeség volt elkönyvelni meg nem értett zseninek, vagy eltékozolt tehetségnek.

Nem úgy Lohan papa! Michael Lohan, a színésznő apja azt üzente a világnak Twitteren: „semmit sem tudnak @lindsaylohan tehetségéről! A kisujjában több a tehetség, mint mindannyiukban együttvéve, illetve: „bizonyítottad a kritikusoknak, hogy tévednek. @LindsayLohan, te vagy az egyik legjobb, annyira áldott, oylan lenyűgöző! Mutass meg MINDENT! Isten áldjon meg! A családunkkal együtt!".