Csütörtökön, helyi idő szerint hajnali 4-kor letartóztatták egy New York-i nightclubban tett látogatása után Lindsay Lohant – írja a TMZ. Úgy tudni, Lohan előbb szóváltásba, majd verekedésbe keveredett a Club Avenue női biztonsági őrével. Lohan egy autó utasaként elhagyta a helyszínt, miután arcon ütötte a nőt, ezt a kocsit a rendőrök rövid üldözés után megállították. A TMZ videóján lehet látni, hogy legkevesebb három rendőrautó is riadóztatva lett, Lohant pedig megbilincselve vitték el.

Lindsay Lohan -- ARRESTED FOR FIGHTING - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Reggel 8 előtt 20 perccel távozhatott az őrsről Lohan, de azzal a feltétellel, hogy meg kell a későbbiekben jelennie az illetékes bíró előtt. A képek tanúsága szerint a színésznőt egy kabáttal letakarva vezette ki egy rendőr és egy civil férfi. Mint korábban megírtuk Lohan (az Eredet című filmhez hasonlóan) többszörösen a büntetés szélén lebeg. Legutóbb azért került bajba, mert egy júniusi balesete kapcsán azt hazudta a rendőröknek, hogy nem ő vezette a Porschéjét. Így duplán bajban van, próbaidejéből valódi börtön is lehet.

Lassacskán pedig úgy tűnt, sínre kerül Lohan élete, aki sokat keresett a Liz&Dick című film főszerepével és egy Playboy-fotózással, sőt még Charlie Sheen is kisegítette az adótartozásból.

Posztunkat folyamatosan frissítjük.