Bár a brit bulvársajtó már hónapokkal a Vilmos herceggel kötött frigye előtt is azt írta, hogy Katalin hercegné gyereket vár, úgy tűnik, most igazuk lehet. A hercegné egyik régi ismerőse, Jessica Hay

Ön szerint?

egy ausztrál magazinnak tett nyilatkozatát már az egész internet átvette, eszerint pedig decemberben várható a bejelentés. Állítja, a hercegi pár két gyereket szeretne, és minél hamarabb, mert nem akarnak idős szülők lenni. A történethez hozzátartozik, hogy ugyanez a Jessica Hay volt az, aki 2010-ben kiszivárogtatta az eljegyzés hírét, illetve azt jósolta, hogy 2011-ben lesz az esküvő. (Itt láthat Middletonról és Hayről közös képet. Együtt jártak iskolába.)

A Huffington Post eközben arról számol be: Vilmos herceg szerdán Cambridge-ben járt, ahol az őt ünneplő tömegből valaki egy rugdalózót nyújtott neki – amit elfogadott, megjegyezve, „köszönöm, ezt megtartom". (Erről itt láthat képet.)

További gyanakvásra adhat okot, hogy a házaspár Anglesey-i otthonából beköltözött a Kensington-palotába, a Daily Mail pedig siet leszögezni: nem véletlen, hogy a hercegné frufrut vágatott, hiszen a nők mindig változtatnak a hajukon, ha az életük is változik. Ha tényleg van gyerek, Pippa néni (Katalin hercegné húga) biztos ad a kismamának néhány remek tanácsot, ő olyan jó ebben.