Miután péntek reggel kiderült, hogy Orbán Viktor főtanácsadója és a szépségkirálynőből lett színésznő szakítottak, Kapócs a hírt olvasva kifakadt a Facebookon. Egyebek mellett azt írta, hogy ma reggel még szerelmes üzenetet kapott a férfitól, amúgy meg a hír valóban igaz, de annak semmi alapja, hogy Habony korábbi házasságából született fia miatt mentek volna szét, a Blikk ugyanis ezt állítja. Vagyis azt, hogy Kapócs féltékenykedett a gyerekre, és kivonta magát a közös programok alól.

"Arpad kisfiaval tokeletesen kijottem! A cikk buszkesegbol irodott, a tudtom nelkul ,hogy Habony Arpad neven ne essen csorba! Ennyit szerettem volna hozza fuzni! Es a maganeletemrol tovabbra sem kivanok nyilatkozni! Megerteseteket koszonom...Sajnos az igazsag erzetemet bantja ez az oriasi hazugsag ,ezert jutottam el idaig ,hogy akar ennyit is megosszak a kulvilaggal!Az en lelkem tiszta! Sajnalom ,hogy ilyen eszkozokhoz kell embereknek nyulniuk!Nem hittem volna ,hogy ekkorat fogok csalodni abban az emberben akit szerettem! legyen szep napotok!" – írta még a 33 éves Kapócs Zsóka, aki két éve, Rogán Antal születésnapján ismerkedett meg a 44 éves Habony Árpáddal. Aztán hamar összemelegedtek.

Kapócs Zsóka a posztjára érkezett kommentekre is reagált, például megköszönte a gondoskodást. "egy Vilag dolt ossze bennem! En ekkorat emberben meg nem csalodtam! nem hittem a szememnek! koszonom,nagyon kedvesek vagytok!:-)" – írta, aztán meg azt, hogy azt hitte, jól ismeri Habonyt, erre tessék. "ma reggel meg szerelmes uzenetet kaptam tole ... uuuuristen" – pötyögte be rögtön az előző után. Telefonos megkeresésünkre Kapócs Zsóka csak annyit reagált, hogy mindent elmondott a Facebookon, ennél többet nem kíván hozzáfűzni. Máskor sem tette.