Az elmúlt hónapok szinte csak Taylor Swift létező vagy nemlétező kapcsolatairól szóltak. Az énekesnő körülbelül egy hónapja szakított Conor Kennedyvel, és máris újabb pasija van. Swift most a One Direction nevű banda egyik énekesével jár, és a hétvégén már együtt mutatkoztak a New York-i Central Park-ban is − írja a Female First. A fiatal szerelmesek idősebb barátaikkal nézték meg a parkban található állatkertet, akiknek gyerekét is ölelgették egy picit, így azoknak, akik ezt az aprócska infót nem tudhatták, elég nagy meglepetést okozhattak az ölben tartott babával.

Swift új pasija még a 22 éves énekesnőhöz képest is fiatal, ugyanis Styles csupán 18 éves. A két énekes kapcsolatáról szóló pletykák egyébként már novemberben felrebbentek, mikor az amerikai X-Faktor egyik műsorvezetője bejelentette, hogy látta a párocskát kézenfogva sétálni.

Mindezek mellett viszont a kétdimenzióssá fogyott énekesnő barátai azt állítják, hogy Swift még mindig exét, Conor Kennedyt próbálja visszahódítani, és ezzel a kapcsolattal is csak féltékennyé akarja tenni őt, Harry Styles pedig egyáltalán nem érdekli. Utóbbi még nem is biztos, hogy tudja, mire vállalkozott − a végén ő is felkerül arra a listára, akiket Swift a dalaival szeret kínozni.