A sztárügyvédként elkönyvelt Ruttner György uzsorásoknak tartozik több száz millióval. Az ügyvéd  -aki állítólag még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott - feljelentést tett a rendőrségen, és a nyilvánosság elé állt történetével.  Ruttner egy panzióba fektette minden vagyonát, ám ehhez bankhitelt kellett felvennie. A devizában felvett hitel törlesztője azonban megugrott, ezért az ügyvéd uzsorásokhoz fordult.

"Fél éve nem tudom fizetni a bankot, mert az uzsorásokat kellett. A kölcsönök háromszorosát, félmilliárd forintot fizettem már vissza a lejáratok napján." - nyilatkozta a Blikknek.

"A polgárőrség tagjai gyakrabban járnak a farm felé, s noha még nem kellett rendőri védelmet kérnem, előfordulhat, hogy ez hamarosan megtörténik. Elfogadtam, hogy albérletbe mehetek, ha a birtokot elárverezi a bank. Mégsem félek a jövőtől, szeretteim megértik, hogy miattuk vállaltam a lehetetlent, és számolok le az uzsorakölcsönökkel is. Kiváló kollégákkal dolgozom, már jobban átérzem az irodámhoz forduló kiszolgáltatottak helyzetét."